تولیدکنندگان رزین پلی استر غیر اشباع اورتوفتالیک و ایزوفتالیک

۰
(۰)

تولیدکنندگان رزین پلی استر غیر اشباع، رزین را در دو نوع رزین اورتوفتالیک و رزین ایزوفتالیک تولید می کنند. چنانچه قصد خرید رزین پلی استر غیراشباع بدون واسطه را دارید، می توانید از طریق راه های ارتباطی با مشاورین تماس بگیرید و قیمت رزین پلی استر و نوع رزین متناسب با حرفه خود را درخواست نماید.

رزین پلی استر ها موادی هستند که در ساختار شیمیایی آنها گروه استر وجود دارد.

تولید کننده رزین زاگرس

انواع رزین پلی استر:

  1. رزین پلی استر اشباع شده
  2. رزین پلی استر غیر اشباع

رزین پلی استر غیر اشباع

رزین پلی استر غیر اشباع پرمصرف ترین رزین در صنعت کامپوزیت می باشد. این رزین از واکنش یک یا چند الکل دو یا چند عاملی با یک یا چند اسید دو یا چند عاملی به وجود می آید. رزین پلی استر غیر اشباع در رقیق کننده حل می شود. این حلال فعال(رقیق کننده) معمولا مونومر استارین می باشد که دارای دو وظیفه در رزین پلی استر است:۱- باعث کاهش گرانوری رزین می شود. ۲-این مونومر حاوی پیوند دو گانه می باشد که به عنوان عامل شبکه ای کننده نیز عمل می کند و با اتصال مولکول های پلی استر از محل نقاط غیر اشباع آن ها، رزین را به صورت شبکه ای سخت در می آورد. واکنش شبکه ای شدن در رزین های پلی استر غیر اشباع با افزودن مقدار کمی کاتالیزور مانند پراکسید های آلی شروع می شود. این مواد در اثر حرارت با یک ماده شتاب دهنده به رادیکال آزاد تجزیه شده و در اثر فعل و انفعالات شیمیایی به وجود آمده میان حلال و پیوند های غیر اشباع موجود در پلی استر غیر اشباع، رزین به حالت جامد در می آید.

 

انواع رزین پلی استر غیر اشباع:

  1. رزین پلی استر غیر اشباع اورتوفتالیک
  2. رزین پلی استر غیر اشباع ایزوفتالیک

رزین پلی استر غیر اشباع اورتوفتالیک:

اگر تولیدکنندگان رزین پلی استر از اسید فتالیک نوع اورتو استفاده کنند به رزین حاصل، رزین پلی استر غیر اشباع اورتوفتالیک گفته می شود. درصد بالایی از رزین های مصرفی بازار از نوع رزین اورتوفتالیک می باشد.

رزین پلی استر غیر اشاع ایزوفتالیک:

اگر تولیدکنندگان رزین پلی استر از اسید فتالیک نوع ایزو استفاده کنند به رزین حاصل رزین پلی استر غیر اشباع ایزوفتالیک گفته می شود. در مواردی که نیاز به مقاومت بالا در برابر مواد شیمیایی و خورنده باشد از رزین ایزوفتالیک استفاده می شود.

مزیت رزین پلی استر غیر اشباع اورتوفتالیک:

  • قیمت پایین
  • استحکام خمشی
  • استحام کششی
  • سختی بالا

مزیت رزین پلی استر غیر اشباع ایزوفتالیک:

  • مقاومت در برابر آب
  • مقاومت در برابر مواد شیمیایی
  • استحکام خمشی
  • استحکام کششی

تولیدکننده رزین در شیراز

 

چقدر این پست مفید بود؟

روی یک ستاره کلیک کنید تا به آن امتیاز دهید!

میانگین امتیاز ۰ / ۵٫ تعداد آرا: ۰

تا الان رای نیامده! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهید.